Persoonlijk leiderschap, ik en de ander

Slide background

Persoonlijk leiderschap, ik en de ander

Wil je het beste uit jezelf naar boven halen? Kom je in je werk soms ‘anders’ over? Ben je druk met de verkeerde dingen? Ben je benieuwd naar wat je drijfveren zijn en hoe je die zo kan inzetten dat het voor anderen ook logisch is?

Open training met inzet van paarden
Tijdens de training ‘Persoonlijk leiderschap, ik en de ander’ ga je aan de slag met jezelf als persoon en hoe je samenwerkt, één op één en in teams. Twee ervaren trainers én een team van paarden zorgen dat je inzicht krijgt in je persoonlijke visie, drijfveren, bewustzijn en je manieren om te communiceren, verbaal en non-verbaal. Tijdens deze inzichtgevende training ontdek je meer over jezelf. Je ervaart het effect van zelfreflectie, openheid en inzet.

DE TRAINERS

Henriette Deckers
Henriette is een Master Voice Dialogue coach, GZ-psycholoog, mindfulnesstrainer, professioneel equuscoach en therapeut. Zij begeleidt al meer dan 30 jaar personen, zowel in werk- als in privé-situaties. Ze heeft een goed verstand en een open hart. Haar sterkte is samen ontdekken wat er al is. Haar motto: “blijf iedere dag nieuwe dingen ontdekken en leren.”

Nicole de Boer
Nicole is een ervaren trainer, manager en communicatie-expert. Ze specialiseerde zich in de Goodfield-methode voor non-verbale communicatie en het coachend leidinggeven van mensen. Zij coacht en traint al meer dan 15 jaar personen in werksituaties in bedrijfsleven en cultuur, in teams en individueel. Zij houdt van mensen en van dieren. Haar sterkte is observeren en dit delen. Haar motto: “samen zijn we beter.”

VOOR WIE
Deze training is voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met samenwerken. Past reflectie en ontwikkeling bij jou? Onderzoeken wat jouw persoonlijke leiderschapsstijl is en hoe je die effectief kan inzetten bij anderen? Doe dan mee.

Samen leren
De groep bestaat uit 6 tot 10 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je naar hartenlust met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw situatie.

INFORMATIE

Duur
3 dagen verspreid over 3 maanden en een terugkommiddag

Data & tijden 

Bij voldoende aanmelding start voorjaar 2023 weer een nieuwe groep. De dagen worden nog bekend gemaakt.

Aantal deelnemers 

Maximaal 8

Locatie
Lierop (Noord-Brabant)

Deelnameprijs
€ 1.500 excl. btw

INSCHRIJVEN
Klik hier om je in te schrijven:
(geef bij opmerking Persoonlijk leiderschap, ik en de ander aan)

Aanmelden?

Als u zich wilt aanmelden voor een coaching, training of workshop klik dan op onderstaande knop.

Aanmelden