Boek het Volkje van Rijnauwen

Slide background
Slide background
Slide background
Mevrouw Posthumus Meyjes (80) uit Bunnik en haar dochter, Henriëtte Deckers-Posthumus Meyjes hebben samen een boek gepubliceerd over de kabouters die in Rijnauwen leven.
Henriëtte schreef het verhaal, haar moeder maakte er illustraties bij. Dit groeide uit tot een boek waarin op humoristische wijze wordt verteld hoe de kabouters in Rijnauwen allemaal op hun eigen wijze hun weg vinden in het leven.

Er is ook een luisterversie van het boek gemaakt. Door de levendige dialogen werd een kleinzoon van mevrouw Posthumus Meyjes, Mirek Walton, die professioneel musicus is, hiertoe geïnspireerd.

U kunt het boek met cd's bestellen door een mail te sturen naar h.deckers@pphd.nl met daarin uw naam en adres en door tevens €25,00  (inclusief verzendkosten) over te maken op NL66INGB0006735094 ovv Volkje van Rijnauwen. Zodra het geld is ontvangen, sturen wij u het boek toe.

kosten:
boek met 2 cd's:   €25,00 
cd's apart:             €9,95  
boek apart:           €19,95  
(inclusief verzending)
Ook kunt via hdeckers.bandcamp.com de opnames downloaden na overmaking van €10,-

Tekst: Henriëtte Deckers-Posthumus Meyjes
Illustraties: Kiet Posthumus Meyjes
Vormgeving: Karen van Luttervelt

Zoals u weet zijn volwassen kabouters ongeveer elf centimeter groot. Zo ook de kabouters van het volkje van Rijnauwen. Dit volkje leeft al vele eeuwen in het bos tussen Utrecht en Bunnik. Afgezien van hun lengte zijn kabouters eigenlijk net mensen. Maar in sommige dingen verschillen ze toch ook..

Pomperidom is een wijze kabouter die al jaren geniet van zijn goede vriendschap met Omagrie, een oude dame uit Bunnik. Hij en de anderen maken heel wat mee in de korte periode in de lente die in dit boek beschreven wordt.

Hopelijk zult u, na het lezen van deze verhalen, er af en toe bij stil staan dat u zo maar een kwetsbare kabouter tegen zou kunnen komen in het bos. Kabouters ploeteren zich bescheiden en dapper door het leven. Daar verdienen zij respect voor, vindt u niet?

Van het boek is ook een hoorspel gemaakt voor iedereen die de kabouters graag in het echt wil horen praten met elkaar.

Bestellen?

U kunt via onderstaande knop het boek met de cd's bestellen.

Vermeld uw naam en adres en maak €25 of €19,95 (alleen boek) over op NL66INGB0006735094 ovv Volkje van Rijnauwen.

Stuur een e-mail