Aanmelden psychologische hulp

Psychologische hulp

Het kan zijn dat je hulp zoekt voor jezelf, voor jou en je partner, voor problemen in het gezin of in de familie of wilt overleggen over zorgen rondom iemand in jouw omgeving. In alle gevallen volg je de hiernaast beschreven stappen.

Van aanmelding naar start traject:

 • 1

  Stuur een mail naar h.deckers@pphd.nl of neem contact op via 0612431775

 • 2

  We hebben telefonisch of per mail contact om te bespreken of jouw vraag in principe past binnen de mogelijkheden van de praktijk en op welke termijn er plaats is.

 • 3

  Indien je nog geen verwijsbriefje hebt, neem je contact op met de huisarts met het verzoek om een verwijzing voor Generalistische Basis GGZ.  Tenzij je er de voorkeur aan geeft om alle kosten zelf te betalen (zie 'kosten') of er sprake is van onverzekerde zorg (bv relatietherapie, systeemtherapie). 

 • 4

  We plannen een eerste (intake-)gesprek waarin we allebei verkennen of je bij PPHD aan het juiste adres bent en als dit het geval is, starten we een behandel/verandertrajectAanmelden

Maria Montessori zei het al: "Help ze het zelf te doen". Ik ben het daar roerend mee eens, iedereen kan het zelf doen, met een beetje hulp.

"Henriëtte Deckers"