Bedrijven

Slide background
Slide background
Voor medewerkers die nu zichzelf in balans houden door regelmatig ziek te worden, kan een training en/of begeleidingstraject een preventieve en heilzame werking hebben. De heilzame werking van op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie (mbct) is aangetoond. Wij combineren dit met methodieken uit de oplossingsgerichte therapie en paardencoaching, omdat we hebben ervaren dat het dan nog sneller, effectiever en plezieriger werkt.

Stress- en emotieregulatie, planningsproblemen, vragen rondom leiding nemen en leiding geven worden in een vijftal sessies aangepakt, waarna de medewerker zonodig maandelijks aan kan sluiten bij een inspiratiemiddag om aandacht voor de hervonden nieuwe balans te blijven borgen. De training is toegespitst op de specifieke vraag van de medewerker. Er worden veel thuisopdrachten gegeven, zodat de andere manier van in het werk en in het leven staan direct ingebed wordt.

Daarnaast kan eenmalig een sessie aangeboden worden waarin gecoacht wordt met een paard, om vanuit een totaal andere ingang het proces een boost te geven. Dit kan ook als er een coachingstraject bij andere therapeuten wordt gevolgd.
Eenmalige workshops waarin met behulp van de paarden inzicht wordt verkregen in ieders positie in het team, in de kwaliteiten van de teamleden en in eventuele belemmeringen of blokkades. Een speelse manier om actief met elkaar bezig te zijn met thema’s als samenwerking, communicatie, werkdruk, verantwoordelijkheid.

Uw vraag bepaalt ons aanbod. Samen zoeken we naar de meest efficiënte en prettige vorm om te doen wat nodig is.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag overtherapie, coaching of gezonde balans?

Stel een vraag

Aanmelden?

Als u zich wilt aanmelden voor een coaching, training of workshop klik dan op onderstaande knop.

Aanmelden