Bedrijven

Slide background
Slide background

Voor medewerkers die nu zichzelf in balans houden door regelmatig ziek te worden, kan een training en/of begeleidingstraject een preventieve en heilzame werking hebben. De heilzame werking van op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie (mbct) is aangetoond. Wij combineren dit met methodieken uit de oplossingsgerichte therapie en coaching met behulp van paarden, omdat we hebben ervaren dat het dan nog sneller, effectiever en plezieriger werkt.

Daarnaast kunnen indien gewenst onderliggende trauma's, die ontspanning in de weg staan, indien gewenst met behulp van IEMT of EMDR aangepakt worden.

Tevens is het mogelijk om eenmalig een sessie met behulp van een paard te hebben, als aanvulling op een elders lopend coachtraject. Vaak gebeurt dit in bijzijn van de eigen coach.

Eenmalige workshops waarin met behulp van de paarden inzicht wordt verkregen in ieders positie in het team, in de kwaliteiten van de teamleden en in eventuele belemmeringen of blokkades. Een speelse manier om actief met elkaar bezig te zijn met thema’s als samenwerking, communicatie, werkdruk, verantwoordelijkheid.

Uw vraag bepaalt ons aanbod. Samen zoeken we naar de meest efficiënte en prettige vorm om te doen wat nodig is.